Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmir Meteor Düştü - Sonunda Izmir E Meteor Da Dustu Youtube - Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Izmir Meteor Düştü - Sonunda Izmir E Meteor Da Dustu Youtube - Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı bilinmiyor. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İzmir'de dün gece saat 1.54'te gökyüzünden meteor düştü iddiası sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti.

İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses. Otomati̇k oynat son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten.

Anl3n Aq1znvrm
Anl3n Aq1znvrm from cdn.yeniakit.com.tr
Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. İzmir ve çevre illerde saat 01.54 sıralarında gökyüzüne bakan vatandaşlar bir cismin hızla yere düştüğünü fark etti. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Peki i̇zmir'e gerçekten meteor düştü mü? Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses.

Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar.

Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. Meteor düştüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir 'e meteor mu düştü? Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İlk açıklama manisa'dan geldi dün akşamdan beri sosyal medyada 'meteor düştü' iddiaları yayılıyor. Otomati̇k oynat son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü. İzmir'de dün gece saat 1.54'te gökyüzünden meteor düştü iddiası sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü?

İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in izmir einfach und sicher bei fti! İzmir ve çevre illerde gece saatlerinde cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı bilinmiyor.

X6ihc0eics Kbm
X6ihc0eics Kbm from tahamumcu.com.tr
İlk açıklama manisa'dan geldi dün akşamdan beri sosyal medyada 'meteor düştü' iddiaları yayılıyor. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir 'e meteor mu düştü? 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in izmir einfach und sicher bei fti!

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Görüntülerde parlak bir ışık topu görülürken yüksek ses. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. 'i̇zmir'e meteor düştü' iddiası düşen gök cisminin i̇zmir ve çevre illerden de görüldüğü ileri sürüldü.meteor nedir? Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. 31 temmuz 2021 itibarıyla i̇zmir ve çevresinde yaşayanlar. 31 temmuz cumartesi gecesinin ilk saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. Peki i̇zmir'e gerçekten meteor düştü mü? Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü.

İzmir ve çevre illerde saat 01.54 sıralarında gökyüzüne bakan vatandaşlar bir cismin hızla yere düştüğünü fark etti. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine.

Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi
Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi from www.egehaber.com
Otomati̇k oynat son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'de 'meteor düştü' iddiası ortalığı karıştı: İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. İlk açıklama manisa'dan geldi dün akşamdan beri sosyal medyada 'meteor düştü' iddiaları yayılıyor. Otomati̇k oynat son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü.

Meteor düştüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı sonrası meteorlar. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. 31 temmuz cumartesi gecesinin ilk saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir ve çevre illerde gece saatlerinde cep telefonuyla çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Meteor düştüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. 'i̇zmir'e meteor düştü' iddiası sosyal medyayı ayaklandırdı türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. Saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.